Ota kuppi lempijuomaasi ja mukava asento muistiinpanovälineiden kera.

Tämä webinaari on aikasi arvoinen.

  • Opit ainutlaatuisesta tavasta valmentaa, joka tuo mahtavia positiivisia muutoksia ihmisten elämään ja erottaa sitä hyödyntävät valmentajat kilpailijoista.
  • Opit tärkeimmät elementit pysyvään muutokseen ja voit saada syviä oivalluksia myös omaan henkilökohtaiseen kasvuusi ja elämääsi.
  • Saat tietää miten voit menestyä valmentajana tässä ajassa auttamalla muita ja mahdollistaa itsellesi omien arvojesi mukaisen elämäntyylin.

Moi, olen Laura Janger-Laitio. Yrittäjä, toimintaterapeutti, kouluttaja, kouluttaja tason integratiivinen muutos- ja palautumisvalmentaja ja äiti.  

Olen saanut pitkän kouluttaja ja valmentaja kokemukseni ansiosta ainutlaatuisen tilaisuuden tarkastella ihmisyyttä ja onnellisuuden edellytyksiä aitiopaikalta. Tuhansien ihmisten kanssa työskentely on näyttänyt minulle mitä oman potentiaalin hyödyntäminen, muutos ja elämästä aidosti nauttiminen vaatii. Tästä kokemuksesta on syntynyt MUUTOS -metodi, joka toimii koulutustemme ja valmennuksiemme pohjana. Siinä yhdistyy uusin ihmisyyttä koskeva tutkimustieto ja kokemuksen tuomat käytännönhavainnot.

Työ valmentajana ja kouluttajana on antanut elämääni valtavasti merkityksellisyyttä ja mahdollisuuden rakentaa elämästäni omien arvojeni mukainen. Näin pienten lasten äitinä arvostan erityisesti mahdollisuutta rauhallisiin aamuihin, paikkariippumattomuuteen ja työni sopeuttamiseen perheemme tarpeisiin eikä toisinpäin.

Olen myös kokenut voimauttavana voida olla työssäni aidosti minä -lempeä, hyväksyvä, intuitiivinen, iloinen, käytännöllinen ja rauhallista elämänrytmiä rakastava itseni. Ja voidessani toteuttaa itseäni luomalla erilaisia verkkokursseja, valmennuksia ja koulutuksia.

Kokemukseni kartuttua työni fokus on siirtynyt valmentajien ja johtajien valmentamiseen ja kouluttamiseen sekä hyvinvointialan yrittäjien mentorointiin.

Tämän webinaarin avulla toivon voivani antaa sinulle hyvän kuvan siitä mitä traumainformoitu valmentaminen on ja selkeyttä siihen voisiko valmentajan ammatti antaa myös sinulle yhtä paljon kuin se on itselleni antanut. Ja jos näin on, niin myös askeleet, miten voit lähteä etenemään ja tehdä valmentajaunelmastasi totta.

Toivon sinulle inspiroivia hetkiä koulutuswebinaarin parissa. Se on katsottavissasi heti.

Valmennusterkuin, Laura