HENKILÖKOHTAINEN

SHINE -VALMENNUSOHJELMA 3-6KK

Olemme todella iloisia, että sinä olet päätynyt lukemaan tätä sivua. 

Henkilökohtaiseen valmennukseen lähteminen on mitä suurin lahja itsellesi ja myös upea, rohkea teko. Valmennuksen aikana valmentaja on 110% läsnä juuri sinulle. Valmentajan avulla pääset kohtaamaan itseäsi mitä kauneimmalla tavalla ja rakentamaan sinulle hyvältä tuntuvaa arvojesi mukaista elämää. Kun todella sitoudut itseesi ja omaan onnellisuutesi, villeimpienkin unelmiesi on mahdollista toteutua. Kohtaamme sinut suurella sydämellä ja hyväksynnällä ja autamme sinua saamaan siihen upeaan itseesi, joka sinä olet, jotta voit kukoistaa ja olla onnellinen omassa elämässäsi.

Voimme auttaa valmennuksessa sinua selkeyttämään elämäsi suuntaa, löytämään keinoja palautumiseen

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja syötä nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi niille varattuihin kohtiin, niin soitamme sinulle.

Koemme tärkeäksi keskustella kanssasi ennen valmennuksen aloittamista, jotta voimme varmistua, että pystymme auttamaan juuri sinua, saamme kerrottua valmennukseen liittyvät käytännöt ja saat kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä. Puhelumme ei sido sinua mihinkään, vaan tehdään sitten yhdessä puhelun aikana päätös olisiko tämä se täydellinen juttu sinulle juuri nyt

Shine valmennuspaketteja on kahta eri pituutta. MIkäli kaipaat intensiivisempää prosessia, niin valitse 3kk prosessi. Mikäli taas haluat väljyyttä prosessiin, on 6kk prosessi sinulle se sopivin. Voimme puhelussa yhdessä keskustella kumpi näistä sopisi sinun tilanteeseesi parhaiten.

KEVÄT on vihdoin aluillaan ja sen kunniaksi järjestämämme mahtavan 72 tunnin Kevät Karkelot -alekampanjan.

Kampanja alkaa su 14.4 klo 12.00 ja päättyy ke 17.2 klo 12.00.

Kampanjan ajan saat henkilökohtaisesta valmennuksesta -60 % alennusta.

3kk paketti: Sisältää valmennustapaamiset 2 x kk Zoomissa tai livenä, Whatsapp-tuen valmennuksen ajan ja henkilökohtaisesti räätälöidyn meditaatiotallenteen ja mahdolliset muut jaettavat materiaalit. Hinta 798€ (Norm. 1994€). Voit maksaa summan 1-36 osassa.

6kk paketti: Sisältää valmennustapaamiset 1 x kk Zoomissa tai livenä, Whatsapp-tuen valmennuksen ajan ja henkilökohtaisesti räätälöidyn meditaatiotallenteen ja mahdolliset muut jaettavat materiaalit. Hinta 798€ (Norm. 1994€). Voit maksaa summan 1-36 osassa.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI TÄSTÄ

"Elämäni on ollut varsinaista hullun myllyä lähivuosina, mutta olen niin kiitollinen, että kohtasin teidät. Olen saanut ilon takaisin ja otteen taas elämästäni avullanne. Kävin valmennuksessanne noin vuosi sitten ja se pelasti minut. Kiitollisin terveisin, Reija"

© 2023| HIMA Happiness Oy