HENKILÖKOHTAINEN

SHINE -VALMENNUSOHJELMA 6KK

Sisältää valmennustapaamiset 1 x kk Zoomissa tai livenä, Whatsapp-tuen valmennuksen ajan ja henkilökohtaisesti räätälöidyn meditaatiotallenteen.

Hinta: 1994€

Olemme todella iloisia, että sinä olet päätynyt lukemaan tätä sivua. 

Henkilökohtaiseen valmennukseen lähteminen on mitä suurin lahja itsellesi ja myös upea, rohkea teko. Valmennuksen aikana valmentaja on 110% läsnä juuri sinulle. Valmentajan avulla pääset kohtaamaan itseäsi mitä kauneimmalla tavalla ja rakentamaan sinulle hyvältä tuntuvaa arvojesi mukaista elämää. Kun todella sitoudut itseesi ja omaan onnellisuutesi, villeimpienkin unelmiesi on mahdollista toteutua. Kohtaamme sinut suurella sydämellä ja hyväksynnällä ja autamme sinua saamaan siihen upeaan itseesi, joka sinä olet, jotta voit kukoistaa ja olla onnellinen omassa elämässäsi.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja syötä nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi niille varattuihin kohtiin, niin soitamme sinulle.

Koemme tärkeäksi keskustella kanssasi ennen valmennuksen aloittamista, jotta voimme varmistua, että pystymme auttamaan juuri sinua, saamme kerrottua valmennukseen liittyvät käytännöt ja saat kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä. Puhelumme ei sido sinua mihinkään, vaan tehdään sitten yhdessä puhelun aikana päätös olisiko tämä se täydellinen juttu sinulle juuri nyt.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI TÄSTÄ

"Elämäni on ollut varsinaista hullun myllyä lähivuosina, mutta olen niin kiitollinen, että kohtasin teidät. Olen saanut ilon takaisin ja otteen taas elämästäni avullanne. Kävin valmennuksessanne noin vuosi sitten ja se pelasti minut. Kiitollisin terveisin, Reija"

© 2023| HIMA Happiness Oy