Integratiivinen muutosvalmentaja +

Palautumis-ja rentoutusvalmentaja tuplasertifiointikoulutus

Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse koskien erityistä pilottihintaista mahdollisuutta koulutukseen osallistumiseksi.

INTEGRATIIVINEN MUUTOSVALMENTAJA + PALAUTUMIS- JA RENTOUTUSVALMENTAJA TUPLASERTIFIOINTI

Olemme kouluttaneet Integratiivisia muutosvalmentajia menestyksekkäästi livenä ja etänä jo vuosia ja nyt meiltä on kovasti pyydetty olemassa olevien koulutusten lisäksi myös palautumis- ja rentoutusvalmentajan koulutusta.

Niinpä rakastettu etäkoulutuksemme uudistuu kattamaan 2 eri valmentajasertifiointia:

1. Integratiivisen muutosvalmentajan sertioinnin sekä

2. Palautumis- ja rentoutusvalmentaja sertifioinnin.

Ja mikä parasta, sinulla on rajoitetun ajan mahdollisuus päästä mukaan erityisellä pilottihinnalla.

Tämä ainutlaatuinen koulutus menee perus life coaching koulutusta syvemmälle antaen sinulle eväät joiden avulla erotut kilpailijoistasi.

Koulutuksessamme opit modernit ja edistykselliset työkalut fasilitoida muutosta asiakkaidesi elämässä syvällisellä ja transformatiivisella tavalla -traumainformoidulla ja kokonaisvaltaisella otteella.

Koulutus pohjautuu kehittämäämme MUUTOS -metodiin, todistetusti toimiviin valmennusmenetelmiin ja uusimpaan ihmisyyttä koskevaan tieteeseen –tunneteorioihin, polyvagaaliseen teoriaan, neurotieteisiin, traumatutkimukseen, kliiniseen psykologiaan, vuorovaikutuksen teorioihin -- sekä tietoisuustaitoihin.

Koulutuksestamme et siis saa vain sertifiointia - saat itsellesi tiedot ja taidot, jotka saavat ihmiset etsimään juuri SINUN asiantuntemustasi!

Emme myöskään jätä sinua yksin pohtimaan mistä löydät asiakkaat koulutuksen päätyttyä, vaan saat kattavat digitaalisen markkinoinnin verkkobisnesopinnot sekä henkilökohtaista bisnesmentorointia tueksesi.

 Koulutus sopii sinulle, joka haluat

✨ tehdä transformatiisivisen matkan itseesi ja omaan potentiaaliisi

✨ auttaa toisia heidän itsetuntemus- ja muutosprosessissaan elämään täydemmin omaa potentiaaliaan todeksi

✨ ennaltaehkäistä ihmisten loppuunpalamista ja auttaa jatkuvan stressin ja ylivireyden kanssa kamppailevia löytämään toimivat keinot palautumiseen ja stressinhallintaan

✨ Koulutus sopii myös ihmissuhdetyötä jo tekeville täydennyskoulutuksesi valmennuksellisten menetelmien hyödyntämiseksi työssäsi ja itsetuntemuksesi syventämiseen (esihenkilöt, sairaanhoitajat, opettajat, luontaishoitajat jne.)

Kouluttajanasi toimii valmennus- ja koulutusyritys HIMA Happiness:n perustaja Laura Janger-Laitio (kouluttaja, toimintaterapeutti, valmentaja), jolla on pitkä ja laaja kokemus itsetuntemuksen ja muutoksen ammattilaisena ja hän opastaa sinua rautaisella ammattitaidolla sekä suurella sydämellä opinnoissasi. Lisäksi satunnaiset vierailevat kouluttajat elävöittävät opintomatkaasi.

Koulutus kestää n. 1,5 vuotta ja alkaa heti kun sinut on hyväksytty mukaan. Nyt sinulla on rajoitetun ajan mahdollisuus osallistua aivan erityisellä pilottihinnalla. Jos kiinnostuit, niin jätä meille yhteystietosi ja olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä lisätietojen muodossa.

KYLLÄ, HALUAN LISÄTIETOJA KOULUTUKSESTA

#oppilaiden suusta

" Merkityksellisin koulutus missä olen ollut❤️

Odotin ammatillisuutta, yhteisöllisyyttä, konkreettisia työkaluja ja teoriapohjaa. Nämä kaikki todellakin toteutuivat! Koulutus ei vain vastannut odotuksiani vaan ylitti ne moneen kertaan. Olen kiitollinen ja iloinen, että valitsin juuri tämän koulutuksen lukuisista eri vaihtoehdoista."

- Maria Lappalainen,

Duuniterkkari Oy

"Erittäin vahva suositus tälle koulutukselle <3!

Huikeita muutoksia on tullut mun valmennettaville jo opiskelun harjoitteluvaiheessa, puhumattakaan siitä muutoksesta, joka itsessäni koulutuksen aikana tapahtui.

Olen viimeisten vuosien aikana osallistunut useisiin erilaisiin koulutuksiin ja tämä on niistä ehdottomasti paras."

- Airikka Nurmela,

Airikka Coaching

"Koulutus on ollut aivan mieletön kokemus ja ponnahduslauta täysipäiväiseen valmentajan työhön yrittäjänä. Sen lisäksi, että koulutus antaa sulle valmennukselliset työkalut auttaa muita, niin se on tosi vahvasti myös sua itseäsi varten. Osallistumalla tähän koulutukseen et voi valita väärin."

- Ida Nevalainen,

Marked Suomi Oy perustaja