INTEGRATIIVINEN

MUUTOS-

VALMENTAJA

ETÄKOULUTUS

BY HIMA HAPPINESS


Traumainformoitu Integratiivisen muutos- ja palautumisvalmentajan etäkoulutus on sinulle, joka etsit kehomieli yhteyttä vaalivaa, sydämellistä ja kokonaisvaltaista valmentajakoulutusta kokeneen valmentajakouluttajan ohjauksessa, voidaksesi auttaa tulevia asiakkaitasi (ja tietysti myös itseäsi) onnellisuuden ja elämäntyytyväisyyden lisääntymisessä sekä omaan potentiaaliin kasvamisessa.

Integratiivisena muutos- ja palautumisvalmentajana olet traumainformoitu palautumisen, henkisen hyvinvoinnin, itsetuntemuksen ja muutoksen ammattilainen. Pysyvä muutos vaatii mielen kanssa työskentelyn lisäksi kehomieliyhteyden huomioimista ja integratiivista somaattista lähestymistä. Ihmisyyden ja muutoksen laaja-alainen ymmärrys tuo valmentamiseesi lisäsyvyyttä. Tämä on johtotähtenä uusimpaan tieteeseen pohjaavassa MUUTOS -metodissamme, jota hyödyntäen opit valmentamaan koulutuksessamme. Tämä antaa sinulle selkeän mallin ja teorian, johon työsi pohjaat ja voit tarjota laadukasta, tuloksia aikaansaavaa valmennusta asiakkaillesi. Koulutus sisältää myös bisnesopinnot voidaksesi menestyä tällä nopeasti kasvavalla ja mielenkiintoisella toimialalla.  

Tämä syväluotaava valmentamisen suuntaus erottaa sinut muista valmentajista ja koulutuksen jälkeen osaat fasilitoida muutosta hyvin syvällisellä tasolla ja auttaa niin yksilö kuin yritysasiakkaita varmoin ottein.

Koulutus kestää n. 1,5 vuotta ja sisältää niin itsenäisiä verkko-opintoja, lähiopintotapaamisia zoomissa, mentorointia, kirjallisia oppimistehtäviä kuin valmentamaan harjoittelua. Olemme suunnitelleet koulutuksen siten, että voit osallistua töidesi ohella. Valmentajakoulutuksessamme saat kaiken opastuksen ja tuen, mitä tarvitset oman menestyksekkään valmentajaurasi käynnistämiseen ja kasvattamiseen. Koulutus toteutetaan etänä, joten voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa.

Koulutus alkaa heti kun sinut on hyväksytty mukaan.

HAE MUKAAN TÄSTÄ

PÄÄKOULUTTAJAN ALKUSANAT SINULLE


Hei,

Olet päätynyt tänne sivulle, mistä päättelen, että pohdit lähteväsi mukaan valmentajakoulutukseen.

On tärkeä löytää itselle sopiva koulutus, joka innostaa ja resonoi vahvasti sydänalassa saakka. Toivon tämän sivun antavan sinulle vastauksia siihen, onko meidän koulutuksemme sinulle juuri se oikea.

Työ valmentajana voi antaa elämääsi valtavasti merkityksellisyyttä ja mahdollisuuden rakentaa elämästäsi arvojesi mukaisen. Näin pienten lasten äitinä itse arvostan erityisesti mahdollisuutta rauhallisiin aamuihin, paikkariippumattomuuteen ja työni sopeuttamiseen perheemme tarpeisiin eikä toisinpäin. On myös voimauttavaa voida olla työssään aidosti oma itsensä.

Haluan jakaa kanssasi tuhansien valmennustuntien tuoman pitkän ja laajan kokemukseni traumainformoidusta valmentamisesta, jotta sinä voit saada kaiken tarvitsemasi tiedon, tuen ja opin valmentajan urasi menestyksekkääseen käynnistämiseen ja kasvattamiseen tai valmentajan työkalujen hyödyntämiseen nykyisessä työssäsi.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

" Merkityksellisin koulutus missä olen ollut❤️ Odotin ammatillisuutta, yhteisöllisyyttä, konkreettisia työkaluja ja teoriapohjaa. Nämä kaikki todellakin toteutuivat! Koulutus ei vain vastannut odotuksiani vaan ylitti ne moneen kertaan. Olen kiitollinen ja iloinen, että valitsin juuri tämän koulutuksen lukuisista eri vaihtoehdoista.

Lauran läsnäolo ja lempeän hyväksyvä olemus antoivat jokaiselle mahdollisuuden omaan kasvuun ja kehitykseen. Yllätyin kuinka mahtavia sekä toimivia harjoituksia koulutuksessa käydään läpi. Materiaalipankki on ihan mieletön myös! Olen todella kiitollinen, että koulutuksessa keskityttiin ja toistettiin läsnäolon ja turvan tilan luomisen taitoa. Näihin myös annettiin konkreettisia harjoitteita eikä vain puhuttu asian tärkeydestä. Koulutus oli upean monipuolinen, odotukset ylittävä ja merkityksellinen.

Lauran ammattitaito kouluttajana oli ihailtavaa, arvostan suuresti. Koulutus oli kaikkinensa niin upea kokemus, että tätä täytyy saada lisää! Kiitos hyväksynnästä, läsnäolosta, ammattitaidosta, opastuksesta ja huumorista ❤"

-Maria Lappalainen-️

KENELLE KOULUTUS SOPII


Tämä koulutus on erityisesti sinulle, joka haluat olla osana sydämellistä ja asiantuntevaa opintokokonaisuutta, jossa on turvallinen ilmapiiri opetella uutta taitoa. Mikäli lisäksi tunnistat itsesi alla olevista kuvauksista, niin olet löytänyt sinulle erittäin hyvin sopivan koulutuksen.

Haluat kasvaa ammattitaitoiseksi valmentajaksi -traumainformoidulla otteella

Koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia traumainformoidun ja kehomieliyhteyttä vaalivan lähestymistavan valmentamiseen.

Koulutuksessamme saat vahvan teorian valmentamiseen sekä laajan ja edistyksellisen käytännön työkalupakin niin somaattisia (kehollisia), emotionaalisia, mentaalisia, luovia kuin energeettisiä työkaluja.

Olet motivoitunut ja kykenevä omaan kasvumatkaasi

Odotamme sinulta syvää kiinnostusta itsesi lempeän rehelliseen kohtaamiseen vaikka pääfokus onkin valmennustaidon oppimisessa.

Tulet opintojen aikana tutustumaan myös omaan sisäiseen maailmaasi ja löytämään keinoja oman potentiaalisi valjastamiseen. Tämä antaa tärkeän pohjan valmentajan työhön ja läpielämän kestävälle matkalle itsesi kanssa.

Olet valmis antautumaan ja sitoutumaan oppimisprosessiin

Valmentajaksi kasvun matka pyytää sinulta oppijan ja aloittelijan rooliin antautumista. Sinun tulee olla halukas ja sitoutunut, niin teoreettisen pohjan opiskeluun kuin kokemukselliseen käytännön valmennusharjoitteluun (n. 5-7h per viikko) .

Myös muiden koulutuksessa olevien kunnioittaminen ja lempeä kohtaaminen on osa oppimisprosessia.

Haet lisätyökaluja ihmisläheiseen työhösi

Osa koulutukseen hakeutuvista etsii työkaluja nykyiseen työhönsä.

Jos olet johtaja tai työskentelet jossakin muussa ihmisläheisessä ammatissa kuten esim. opettajana, toimintaterapeuttina, työnohjaajana, sosiaalialalla, kampaajana, personal trainerina, niin tulet saamaan koulutuksesta arvokkaita työkaluja ihmisten kohtaamiseen, emotionaalisen turvan luomiseen ja muutoksen fasilitointiin.

Haaveilet vapaammasta elämäntyylistä

Valmentaminen voi mahdollistaa sinulle vapaamman elämäntyylin, jossa sinä päätät missä ja milloin työtäsi teet -halusitpa sitten valmentaa koko- tai osa-aikaisesti

Saat käyttöösi digitaaliset bisnesopinnot oman valmennusliiketoimintasi ja vapaamman elämäntyylisi käynnistämiseen ja kasvattamiseen.

Sinua kiinnostaa kokonaisvaltainen lähestymistapa

Koulutuksemme pohjaa kehittämäämme MUUTOS -metodiin, joka antaa sinulle laaja-alaisen ymmärryksen siitä, mikä ihmisen hyvinvointiin ja toimintaan vaikuttaa -uusimman tieteen näkökulmasta.

Emme työskentele vain mielen kanssa vaan työtämme ohjaa vahvasti hermosto- ja traumainformoitu viitekehys ja se miten suuri merkitys kehon ja kehomieliyhteyden huomioimisella on pysyvässä muutoksessa.

KENELLE KOULUTUS EI SOVI


Jos olet uupunut ja todella stressaantunut, keskellä vaikeaa sairautta, syvästi kuohuttavaa elämäntapahtumaa, niin silloin koulutus voi tuntua liian raskaalta ja eikä voimavarat välttämättä riitä sen loppuunsuorittamiseen. Suosittelemme edellä kuvatuissa tapauksissa ensin keskittymään omaan hyvinvointiisi yksilöllisen valmennus ja/tai terapiaprosessin avulla ja vasta omien voimavarojen palauduttua hakeutumaan ammatilliseen valmentajakoulutukseen.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Koulutuksessa yhdistyy pitkä ja laaja osaamisemme niin valmentamisesta, kouluttamisesta, toimintaterapiasta kuin yrittäjyydestä. ​Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkossa, jossa yhdistyvät niin itsenäiset verkko-opinnot verkko-oppimisalustallamme kuin kuukausittaiset Opi valmentamaan- ja Kysy ja tutustu -lähiopintotapaamiset zoomissa.​ Koulutus alkaa heti kun sinut on hyväksytty mukaan.

Erityistä koulutuksellemme on traumainformoitu lähestymistapa valmentamiseen sekä laaja-alainen lähestymisemme muutokseen ja ihmisyyteen sekä se, että opiskelijat saavat myös henkilökohtaista ohjausta pienryhmämentorointien muodossa valmennusharjoitteluiden aikana. Nämä mentoroinnit on koettu erittäin hyödyllisiksi ja antoisiksi. Pienryhmämentoroinnit kehittävät valmennuksellista päättelykykyä tehokkaasti ja syventävät oppimista kun kouluttajan kanssa käydään läpi omia harjoitusvalmennuksia nimettömästi saaden ohjausta ja tukea miten toimia. Et siis jää yksin, vaan sinua autetaan ja tuetaan matkallasi valmentajaksi.  

VALMENTAJAN OMA KASVU

Valmentajan tärkein työväline on hän itse. Sen vuoksi koulutuksessamme suuri painoarvo on valmentajan omalla kasvulla. Pääset koulutuksemme aikana tutustumaan itseesi syvemmin ja luomaan vahvemman yhteyden itseesi tehtävien sekä valmennusharjoitusten avulla. Välillä itsensä peliin laittaminen tällä tavalla jännittää. Erilaiset kysymykset kuten "Tuleeko minun nyt avata itseäni muille?" "Mitä muut minusta ajattelevat, jos olen ihan rehellisesti oma itseni?" saattavat nousta pintaan. Jännitys ja pelkokin on hyvin inhimillistä, etkä varmasti ole ainoa. Muista, että sinussa asustaa myös tarvittava rohkeus jännityksen ohella hypätä täysillä mukaan. Kaikki mitä koulutuksessa jaat on 100% luottamuksellista.

VALMENTAMISEN PERUSTEET JA FILOSOFINEN VIITEKEHYS

Koulutuksessa käymme läpi traimainformoidun Integratiivisen muutos- ja palautusmisvalmentamisen perusteita. Käsittelemme kehittämäämme MUUTOS -metodia, valmentamisen prosessia, filosofista viitekehystä sekä valmentajalta vaadittavia taitoja ja niiden kehittämistä. 

Tarkastelemme valmentajan oman elämän ja omien asenteiden vaikutusta valmennusprosessiin. Kannustamme kyseenalaistamaan ja pohtimaan asioita.  

Koulutuksemme perustuu kehittämäämme MUUTOS –metodiin. MUUTOS –metodi on syntynyt valmennuksissa ja koulutuksissa tekemiemme havaintojen sekä uusimman ihmisyyttä koskevan tutkimustiedon pohjalta. Prosessissa yhdistyy akateeminen tutkimus – niin tunneteoriat, polyvagaalinen teoria, neurotieteet, traumatutkimus kuin kliininen psykologia -- sekä tietoisuustaidot. Kestävään muutokseen harvoin riittää vain mielen kanssa työskentely ja sen vuoksi huomioimme ihmisenkokonaisvaltaisemmin integroimalla niin kehon kuin mielen työkalut kokonaisuudeksi, joka tuo tuloksia.

Integroimme kehotietoisuuden, tunteet ja mielen parissa työskentelyn kokonaisuudeksi, joka saattelee asiakkaan turvallisesti kohti haluamaansa muutosta. ​​  

VALMENTAJA -ASIAKASSUHDE

Koulutuksen aikana pääset perehtymään luottamuksellisen ja hyvän valmentaja-asiakas suhteen rakentamiseen sekä valmentajan eettisiin kysymyksiin ja vastuihin.  

Koemme tärkeänä myös nostaa esiin haasteita ja ongelmatilanteita, joita valmentaja saattaa asiakassuhteissaan kohdata ja miten nämä tulisi ratkaista. On tärkeä ymmärtää valmennuksen rajat ja kohde.  

IHMISEN JA MUUTOSPROSESSIN YMMÄRTÄMINEN VALMENTAJANA

Opintojen aikana tarkastelemme ihmiskäsitystä ja tutkimme sitä, mikä saa ihmisen toimimaan niinkuin hän toimii. Perehdymme traumojen vaikutukseen, defensseihin, stressiin sekä autonomisen hermoston, aivojen, tunteiden ja mielen toimintaan ja keinoihin vaikuttaa niihin onnellisuuden, muutoksen ja sisäisen rauhan vahvistumiseksi. Opiskelemme miten muutos mahdollistuu ja opettelemme ymmärtämään muutosprosessia valmentamisen näkökulmasta.  

Pääset perehtymään siihen, mitä valmentajan tulee ottaa huomioon, jotta hän pystyy auttamaan asiakkaitaan turvallisesti läpi muutosprosessin.  

TOIMIVAT JA TEHOKKAAT VALMENNUSTYÖKALUT JA TAIDOT

Valmentamisen perusteiden opiskelun jälkeen tarkastelemme varsinaista asiakastyötä ja siinä vaadittavia työkaluja ja taitoja. Syvennymme valmennusprosessiin yksilövalmennusten näkökulmasta ja MUUTOS -metodia runkona käyttäen.

Käymme yksityiskohtaisesti läpi valmennusprosessin vaiheet, joiden aikana opit miten aloitat valmennuksen, määrität suunnan valmennukselle, osaat valita oikeat harjoitukset, valmennat asiakkaan haluttuun muutokseen ja miten päätät valmennuksen.

Perehdymme laaja-alaisesti Integratiivisen muutos- ja palautumisvalmentajan työkalupakkiin ja tutuksi tulee niin tavoitteiden asettaminen, valmennuksellisten kysymysten hyödyntäminen, somaattiset keholliset harjoitteet, tietoisuutta itsestä lisäävät kirjoitustehtävät, alitajunnan tasolla vaikuttavat mielikuva- ja rentoutusharjoitukset kuin erilaiset luovat menetelmätkin. Harjoittelemme monipuolisten tehokkaiden työkalujen hyödyntämistä valmennusprosessissa sekä taitoja, jotka ovat valmentajalle ensiarvoisen tärkeitä. Suuri huomio koulutuksessa on trauma- ja hermostotietoisilla valmentamisen elementeillä.

Palautumis- ja muutosvalmentaminen kulkevat koulutuksen aikana rinta rinnan.

Sinä tulet oppimaan toimivat valmennustyökalut henkilökohtaiseen muutokseen niin palautumis- kuin muutosvalmentamisen näkökulmasta ja kokoat itsellesi arvokkaan työkalupakin.  

Paras työkalupakki syntyy, kun et koskaan epäröi ajatella itse. Opit hyödyntämään erilaisia valmennusperinteitä ja käyttämään niitä lähestymistapoja ja harjoituksia, jotka sopivat omiin työskentelytapoihisi parhaimmin.  

Opintojen jälkeen sinun ei tarvitse miettiä, miten löydät oikeat sanat tai harjoitukset auttaaksesi asiakastasi. Osaat lukea asiakkaasi sanatonta ja sanallista viestintää ja luottaa valmennusprosessiin pystyäksesi auttamaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.​  

Tulet myös oppimaan keinoja todentaa valmennuksesi vaikuttavuus.  

RYHMÄVALMENNUKSET

Hyvä valmentaja on taitava ryhmien ohjaaja. Ryhmien valmentaminen vaatii kykyä ymmärtää ryhmien dynamiikkaa ja kykyä aistia ryhmän tarpeet kussakin hetkessä. Näitä asioita opiskelemme koulutuksen aikana.  

Sinulle tulee tutuksi ryhmän toiminta, ryhmien valmentamisen erityispiirteet, ryhmänohjaajan erilaiset roolit, ryhmien energia ja niihin vaikuttaminen, yhteishengen rakentamisen keinot ja se miten luodaan toimiva ryhmävalmennus.  

Tutustumme yksilö- ja ryhmävalmennuksissa käytettävien harjoitusten eroihin ja siihen miten voit hyödyntää jo opittuja valmennusmenetelmiä ryhmien kanssa.  

OPI VALMENTAMAAN -OPINTOTAPAAMISET

Joka kuukausi järjestämme kaksi Opi valmentamaan -sessiota zoomissa, joiden aikana pääset harjoittelemaan muiden koulutuksessa olevien kanssa valmentamista sekä valmennettavana olemista. Nämä sessiot on tarkoitettu valmennustyökalujen ja harjoitusten harjoitteluun painottuen erityisesti koulutuksen alkuun, ennen harjoitusvalmennustesi alkua. Sinun tulee harjoitella verkko-oppimisalustalla erikseen ohjeistetut valmennusharjoitukset näissä tapaamisissa ja osallistua vähintään kymmeneen tapaamiseen ennen kuin voit aloittaa harjoitusvalmennukset.

Koulutuksessa on eri aikaan opintomatkansa aloittaneita, joten toisinaan Opi valmentamaan -sessioissa sinä saatat valmentaa jotain opiskelijatoveria joka on hieman pidemmällä omaa opintomatkaansa tai toisinpäin. Tämä ei haittaa laisinkaan. Jokainen valmentaa näissä sessioissa juuri niitä harjoituksia, joita sillä hetkellä käy läpi opinnoissaan.

KYSY JA TUTUSTU -OPINTOTAPAAMISET

Kysy ja tutustu -tapaamiset toteutuvat kerran kuukaudessa zoomissa ja on tarkoitettu yhteisöllisyyteen ja tuen saamiseen. Pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä omaan valmentajaksi kasvuusi tai koulutusmateriaaleihin liittyen sekä tutustumaan kurssitovereihisi. 

HARJOITUSVALMENNUKSET

Valmentaminen, kyky kuulla ja ymmärtää asiakkaan sanatonta ja sanallista viestintää ja luottaa omaan arvioon parhaasta tavasta edetä on taito, joka kehittyy vain harjoittelemalla käytännössä. Sen vuoksi valmentajakoulutuksemme sisältää merkittävän määrän harjoitusvalmennuksia, jotka tulee suorittaa koulutuksen aikana. Harjoitusvalmennukset alkaa noin 6 kuukauden kuluttua opintojen alettua.  

Yksilöllisiä harjoitusvalmennuksia tulee koulutuksen aikana tehdä yhteensä 7 x 8 kerran prosessia. Jokainen prosessi sisältää valmennukseen valmistautumisen, itse valmennukset sekä niiden jälkityöt.  

Ensimmäiset 2 prosessia suoritetaan ilmaiseksi. Loput prosessit ovat sellaisia, joista voit pyytää edullista opiskelijahintaa valmennettavilta.  

Harjoitusvalmennuksista osa arvioidaan valmennustallenteiden muodossa. Käytännön harjoitteluprosessiin sisältyy asioiden sisäistäminen myös kirjallisen harjoitustehtävän kautta​.  

Yksilövalmennusten harjoittelun lisäksi opiskelija harjoittelee ryhmävalmennusten pitämistä yhteensä 30 tuntia. Tähän tuntimäärään sisältyy valmennuksen suunnittelu, 7 tunnin ryhmävalmennuksen pitäminen sekä kirjallisen lopputyön teko ryhmävalmennuksesta ja sen esittely muulle ryhmälle.

PIENRYHMÄMENTOROINNIT

Harjoitusvalmennusten alettua tapaamme verkossa kuukausittaisten pienryhmämentorointitapaamisten (n.4 hlöä per ryhmä) muodossa, joissa olen tukenasi. Pienryhmissä käymme nimettömästi läpi valmennuksiasi ja saat tarvittavaa tukea valmennuksellisen päättelykykysi ja ammattitaitosi kehittymiseksi. Tapaamisissa annan sinulle arvokasta kannustusta, palautetta ja vinkkejä valmentajana kehittymiseen. Siellä saat kysymyksiisi vastauksia, pääset syventämään itsenäisesti oppimaasi ja jakamaan ajatuksia toisten opiskelijoiden kanssa.

Pienryhmätapaamiset kestävät kerrallaan n. 1,5 -2 tuntia ja ajat sovitaan erikseen pienryhmän kanssa, niin että ne sopivat kaikille. Pienryhmät toteutuvat päiväsaikaan klo 10-15.30 välillä ja niissä on vain samassa vaiheessa opintojaan olevia henkilöitä.

BISNESOPINNOT

Tämä on sellainen opintojen osa, jota olisin itse kaivannut omien opintojeni aikana todella kovasti. On eri asia opiskella taitavaksi valmentajaksi kuin saada elantonsa valmentajana. Bisnesopinnot starttaavat kun opintoja on kulunut noin vuosi.

Me haluamme tarjota sinulle olennaisimman tiedon ja työkalut, joiden avulla sinun on mahdollista rakentaa valmentamisesta itsellesi uusi ura ja elättää itsesi valmentamisella. Näistä opinnoista ei varmasti ole myöskään haittaa vaikka kävisit koulutuksen vain täydentääksesi nykyistä osaamistasi ja tekisit valmentamista vain sivutyönäsi.

Bisnesopintojen aikana perehdymme markkinointiin, siihen miten saada äänensä kuuluviin kilpailulla alalla sekä siihen, mitä on tärkeää ottaa huomioon rakentaessaan omaa brändiään. Tutuiksi tulee kohderyhmän valinta, vastustamattomien valmennustuotteiden rakentaminen, hinnoittelu, oman heimosi kokoaminen somessa ja sähköpostilistan keräämisen käytännöt sekä toimivimmat markkinointi- ja myyntikeinot valmentajille, jotta sinun ei tarvitse myydä tyrkyttämällä. Opit miten tehdä lanseerauksia, rakentaa yksinkertaisia myyntitunneleita ja miten tehdä markkinoinnista ja myynnistä kivaa.

Etenet askel askeleelta ja tiedät mihin on tärkeä keskittyä, jotta saat asioita oikeasti eteenpäin.  

VALMENTAJAN SAAPPAISIIN ASTUMINEN

Koulutuksen loppupuolella jokainen oppilas, yksin tai parin kanssa, tekee lopputyön, jossa hän suunnittelee ja toteuttaa ryhmävalmennuksen. Tarkoituksena on yhdistää kaikkea koulutuksen aikana oppimaansa sekä aiempaa omaa elämänkokemustaan ja tietotaitoaan.  

Lopputyöstä tehdään teoriaa sisältävä kirjallinen työ, jonka toiminnallinen osuus on itse valmennuksen pitäminen.

BONUS: LIVE RETRIITTI

Järjestämme vähintään kerran vuodessa live retriitin, johon tämän koulutuksen osallistujilla on mahdollisuus osallistua. Tämän retriitin aikana sukellamme itsemme ja valmentajaksi kasvun äärelle sekä syvennämme valmentamisen taitoja. Retriitin ohjelma on osallistujille ilmainen. Maksettavaksi jää ainoastaan retriittipaikan majoitus-ja ruokakulut, jotka retriittipaikasta riippuen ovat noin 340-400 euroa. Päivämäärät ja paikka ilmoitetaan mukaan hyväksytyille.

 HAE MUKAAN TÄSTÄ

Tästä voit tutustua verkko-oppimisalustaamme:

KOULUTUKSEN AIKATAULU


Koulutus kestää noin 1,5 vuotta ja sisältää niin itsenäisiä verkko-opintoja, lähiopintotapaamisia zoomissa, mentorointia, kirjallisia oppimistehtäviä kuin valmentamaan harjoittelua. 

Koulutus alkaa henkilökohtaisella aloitustapaamisella zoomissa kouluttajan kanssa kun paikkasi koulutukseen on vahvistunut, jonka jälkeen pääset aloittamaan itsenäiset verkko-opinnot ja voit osallistua lähiopintotapaamisiin zoomissa.


Tästä alta näet zoomissa pidettävien lähiopintotapaamisten aikataulut:

Opi valmentamaan -sessiot:

kunkin kuukauden 

1. keskiviikko klo 9.30-12.00

ja

3. maanantai klo 13.30-15.45

Kysy ja tutustu -sessiot:

kunkin kuukauden viimeinen keskiviikko klo 14.00-16.00 

Joulu- ja kesäloma aikoina ei ole zoom tapaamisia.

Pienryhmämentoroinnit:

Pienryhmämentorointien ajat sovitaan jokaisen pienryhmän kanssa erikseen, niin että ne sopivat kaikille. Nämä alkaa kun koulutusta kulunut noin 6kk ja harjoitusvalmennukset on käynnistyneet osaltasi.

!!!Jos haluaisit tutustua LIVEkoulutuksemme aikatauluihin klikkaa tästä!!!

OPISKELIJOIDEN KOKEMUKSIA


"Erittäin vahva suositus tälle koulutukselle, jos kiinnostaa saada taitoja, joilla autat ihmisiä todelliseen sisäiseen muutokseen kohti omannäköistään elämää. <3! Huikeita muutoksia on tullut mun valmennettaville jo opiskelun harjoitteluvaiheessa, puhumattakaan siitä muutoksesta, joka itsessäni koulutuksen aikana tapahtui.

Olen viimeisten vuosien aikana osallistunut useisiin erilaisiin koulutuksiin ja tämä on niistä ehdottomasti paras. Te laitatte meidät oikeasti opiskelemaan. Verkosta löytyvät oppimateriaalit ovat huippuhomma kuten myös se, että ne vaativat aikaa.

Useat harjoitusvalmennusprosessit oikeiden asiakkaiden kanssa ja niiden tueksi tarjottava mentorointi pitävät huolen siitä, että opittu ei jää vain teoriaksi vaan siirtyy käytäntöön jo koulutuksen aikana. Tiedän jo nyt, että tämän matkan jälkeen voin todellakin kutsua itseäni valmentajaksi ."

Airikka Nurmela, Airikka Coaching

"Koulutus on ollut aivan mieletön kokemus ja ponnahduslauta täysipäiväiseen valmentajan työhön yrittäjänä. Sen lisäksi että koulutus antaa sulle valmennukselliset työkalut auttaa muita, niin se on tosi vahvasti myös sua itseäsi varten. Tärkeimmät asiat itselle oli syvempi ymmärrys itsestä ja ihmisyydestä ja sen hyödyntäminen jokapäiväisessä elämässä ja tietysti sen mahdollistuminen, että voin toimia täysipäiväisenä valmentajana. Osallistumalla tähän koulutukseen et voi valita väärin."

Ida Nevalainen, Marked Suomi perustaja

"Olen saanut tosi konkreettisia työkaluja käytännön valmennustyöhön. Tärkein asia koulutuksessa on ollut teorian ja käytännön vuorottelu, jotta olen voinut ensin ymmärtää teoriaa ja sen jälkeen harjoitella sitä käytännössä. Meillä on ollut aivan mielettömän ihanat opettajat ja opiskeluryhmä. Todella välitöntä, lämmintä ja asiantuntevaa opetusta. Olen itse erittäin tyytyväinen"

Minna Leno, yrittäjä


“En jäänyt kaipaamaan koulutukselta mitään. Koulutuksen oppimateriaali on erittäin hyvä. Ihana oli kokeilla minulle uutta oppimisen tapaa, videoilta tapahtuvaa opetusta. Myös luentotyyppinen opetus oli erittäin antoisaa. Osaavat opettajat! Teidän jalanjäljissä on mahtavaa päästä luomaan omaa uraa valmentajana. Erityisen hyvää on ollut se, että on ollut niin mahtava ryhmä. Upeita ja valovoimaisia naisia ja meistä on kasvanut kuin perhe. Voimme aina turvautua toiseen ja saada jatkossakin neuvoja ja oppia toisiltamme. Opin tässä koulutuksessa juuri sitä mitä halusinkin oppia: auttaa asiakkaita voimaan paremmin, kokonaisvaltaisemmin. En aikaisemmin osannut pukea sanoiksi miten haluaisin auttaa ihmisiä, nyt tiedän ja se tunne kantaa nyt ja tästä eteenpäin. Harjoitusvalmennukset opettivat minulle kuinka mahtavaa on olla avuksi ihmisille. Se, että voi omaa tietotaitoa jakaa eteenpäin ja rohkaista asiakkaita elämään rohkeasti heille parasta elämää. Kiitos koko sydämestäni!!! Oli suuri kunnia saada olla mukana koulutuksessa ja kulkea yhteistä matkaa teidän kanssa.”

-Jenita Lahtinen-  

“Antoisinta on ollut IHAN KAIKKI! Upea ryhmä, sydänlämpöinen opetus ja valtavan mielenkiintoinen matka itseen sekä valmentamiseen. Pienryhmä on toimiva, silloin jokainen pääsee ääneen ja saa henkilökohtaista ohjausta Lauralta ja samalla se on myös hyvää oppia toisille, joilla ei ehkä vielä ole tullut samaa eteen. Samalla myös saa tukea omille kipuiluilleen, että muutkin kokevat samat ylä- ja alamäet, huomaa, ettei ole yksin ajatuksineen ja tunteineen.Tämä koulutus on ollut parasta, mitä olen itselleni osannut tässä elämässä tarjota!" -Sari-


“Koulutuksessa oppimisen prosessi eteni odotetusti ja siinä oli sopiva määrä teoriaa ja kaikkea muuta. Erityisen hyvää on ollut kouluttajien ammattitaitoisuus, osaaminen ja herkkyys nähdä mitä me ryhmänä tarvitsemme. Suurin oivallus on ollut se, että kaikki on tässä, kaikki on hyvin, eikä minun tarvitse pyrkiä mihinkään. Olen jo perillä. Tätä haluan jakaa valmennettavilleni. Pienryhmämentoroinnit koin erittäin toimivaksi konseptiksi ja ne olivat ehdottoman tarpeellisia. Harjoitusvalmennusten avulla opin käytännön siitä, miten valmennusprosessi toimii ja miten huikeisiin tuloksiin valmennuksilla on mahdollista päästä. Ja että, tämä on juuri sitä mitä haluan tehdä. Suuret punaiset ruusut teille kouluttajille. Olette ihania ja koulutusprosessi oli todella antoisa.” -Miia Torvinen-


"Laura on ihana ja luotettava opas. Luulen, että yksi antoisin asia on juurikin se, että Laura onnistuu luomaan koulutukseen kiireettömän tunnun ja saa opiskelijan luottamaan itseensä. Annan koulutukselle arvosanaksi 5/5" -Janna Engström-


“Parasta on ollut yhteisö ja tunne siitä, että kouluttajat todella osaavat asiansa. Olette rakentaneet koulutuksen todella hyvin" -Elina Kokko-


"Sain itse niin paljon, että olen ikuisesti kiitollinen. Suurin anti oli ehdottomasti se, että löysin elämäntehtäväni ja opin ettei kaikkea tarvitse osata heti. Opin antamaan itselleni aikaa ja lempeyttä uuden edessä. Laura on kouluttajana lempeä ja hyväksyvä ja hänen kanssaan koin olevani turvassa." -Sanna-


“Koulutuksessa oli erittäin hyvin jäsennelty valmennuksen viitekehys ja riittävä määrä teoriatietoa taustalle. On keskitytty olennaisiin asioihin varsin monelta kulmalta katsoen. Pienryhmät ovat olleet oikein hyvä elementti -tärkeää päästä sparraamaan omista kokemuksista ja kuulla muiden tilanteita. On ollut niin hyödyllistä että tekisi mieli päästä kärpäseksi kattoon muidenkin ryhmiin jotta oppisi vielä enemmän!! Minulla ei ole antaa mitään risuja, olen ollut todella tyytyväinen" -Palautteen antaja halusi antaa palautteen nimettömänä-


“Koulutus antoi välineitä omaan henkiseen kasvuun, kasvatti minulle valmentajan identiteetin ja antoi rohkeutta monella tasolla. Hyväksyvä ilmapiiri, lempeyden ja rehellisyyden yhdistäminen sekä kannattelevuus ja toisaalta luottamus siihen, että jokainen omanlaisena hyvä tuntuivat erityisen hyvältä. Antaisin koulutukselle arvosanaksi 5 (asteikolla 1-5). Koulutus korjasi minussa monia asioita ja opiskelijatoveriltani saama valmennusprosessi oli minulle hyvin tärkeä juuri siinä kohtaa työprosessiani. Ihan korvaamaton tuki. Palaute valmentajalta oli mykistävää. Harjoitusvalmennukset opettivat minulle ihan kaikkea valmentamisesta, kun juttu oli itselle aivan uusi. Ne opetti vastuullisuutta työstä ja omasta hyvinvoinnista. Lisäsi ymmärrystä ihmisen kuulluksi ja näkyväksi tulemisen tarpeesta.” -Palauteenantaja halusi antaa palautteen nimettömänä-  


 “Huikea vuoden mittainen matka itseen -omaan kasvuun ja samalla vahvat työkalut ja pätevyys toimia henkisenä valmentajana. Koulutus on laaja, monipuolinen paketti teoriaa, mutta tärkeintä ovat harjoitusvalmennukset ja lopputyön prosessi. Olen erityisesti pitänyt äänitteistä, joihin on saanut palata kun itsestä on siltä tuntunut. Jos olisi vain luennot ja muistiinpanot, niin en olisi päässyt kertaamaan samalla tavalla. Harjoitusvalmennukset toivat selkeän vahvistuksen, että tämä on minun juttuni. Pienryhmämentoroinneista sain tukea ja ohjausta. Välillä myös uskoa tekemisiini ja sen tunteen, että pääsen “maaliin”. Harjoitusvalmennukset opettivat minulle erittäin paljon. Kiitos !” -Marja Rahkonen-  


 “Koulutuksessa erityisen hyvää on ollut oma sisäinen matka ja se, että itse tehtiin harjoituksia ja sai olla toisen valmennettavana. Paljon käytännön harjoittelua. Oman itsensä ylittämistä, kun on saanut hypätä yksilö- ja ryhmävalmennukseen. Lähipäivät ja retriitti olivat kaikkein merkittävämpiä. Koin myös pienryhmämentoroinnit tarpeellisiksi. Ne toivat tukea ja turvaa omaan valmennusharjoitteluun. Harjoitusvalmennukset opettivat minulle itsensä kuuntelua, joustavuutta, läsnäoloa ja luottoa omaan itseen. Matka on ollut huikea ja tuntuu, että paljon asioita aukeaa vasta loppuretriitin jälkeen.” -Kristina-


” Tämä koulutus oli aivan mahtava ja antoi niin paljon itselleni. Olen aivan eri ihminen, kuin ennen koulutuksen aloittamista. Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että uskaltauduin lähtemään tähän koulutukseen. Kaikki osa-alueet olivat tosi tärkeitä ja opettivat itselleni tosi paljon

Kouluttaja Laura on aivan huikea ihminen. Mikä tieto taito hänellä onkaan. Aivan huippu!! Oli niin turvallista käydä myös omaa prosessia läpi, kun oli niin turvallinen ja kannateltu olo Lauran suojassa. Kiitos paljon tuosta vuodesta Laura! Suosittelen lähtemään tähän koulutukseen.” -Mailis-

KOULUTUSTIIMI
Laura Janger-Laitio

pääkouluttaja

toimintaterapeutti (AMK), kouluttaja, integratiivinen muutosvalmentaja, hypnoterapeutti

Laura Janger-Laitio  toimii koulutuksen pääkouluttajana.

Hän on koulutus- ja valmennusyritys HIMA Happinessin perustaja, äiti, toimintaterapeutti, kouluttaja, Integratiivinen muutos- ja palautumisvalmentaja (kouluttajataso), hypnoterapeutti ja joogaopettaja.

Lauralla on pitkä ja laaja kokemus hyvinvoinnin ammattilaisena ja tuhannet ihmiset ovat saaneet apua hänen työstään. Laura tunnetaan myös valmentajien valmentajana sekä hyvinvointialan yrittäjien mentorina. Erityisenä mielenkiinnon ja tutkimuksen kohteena Lauralla on traumainformoitu lähestyminen valmentamiseen ja hän onkin lisäkouluttautunut sen saralla mm. Bessel Van der Kolkin ja Peter Levinen kursseilla.

Laura on vuosien varrella luonut monia metodeja, kursseja ja koulutuksia, esiintynyt monissa eri medioissa (mm. podcastit, Me naiset, Voi hyvin, Iltasanomat, Blue Wings), kirjoittanut mm. Hidasta elämää ja poikien äidit -sivustoilla ja luennoinut lukuisissa tapahtumissa.

Lauralla on kyky opettaa koko persoonallaan lämpimästi, mukaansatempaavalla sekä konkreettisella ja ymmärrettävällä tavalla. Hän on sitoutunut jakamaan tietotaitoon oppilailleen koko sydämellään ja läsnäolollaan, aidosti jokaisesta oppilaasta välittäen.

Koulutuksessa saattaa olla toisinaan mukana vierailevia kouluttajia

HINTA


3800€

kun maksat kerralla

tai

alk. n. 150€/kk max. 36 kk ajan

(Walley osamaksu) Kokonaishinta 4000€ + walleyn perimät kulut

(Tutustu osamaksu ehtoihin tästä)

Hinta sisältää:

  • Lähiopetustapaamiset: "Opi valmentamaan -" sekä "kysy ja tutustu -sessiot" zoomissa (arvo 2000€)
  • Verkko-opinnot ja materiaalit ja (arvo 2000€)
  • Pienryhmämentoroinnit (arvo 2000€)
  • Henkilökohtainen whatsapp tuki koulutuksen ajan (arvo 1500€)
  • Erilliset bisnesopinnot (arvo 1000€)

Bonukset:

  • Live retriittien ohjelma maksuttomasti
  • Pääsy materiaalipankkiin ja koulutusalustalle myös koulutuksen päätyttyä ja henk koht tuki kouluttajalta tarvittaessa
  • Tuplasertifiointi: Muutosvalmentaja ja palautumisvalmentaja -saat 2 koulutusta yhden hinnalla!!!

Koulutus alkaa mukaan hyväksymisen jälkeen ja koemme tärkeäksi, että jokainen, joka koulutukseen osallistuu on sitoutunut. Tämän vuoksi peruutuksen sattuessa emme palauta rahoja takaisin.

JÄIKÖ JOKIN VIELÄ ASKARRUTTAMAAN?


SOITA MEILLE

Voit milloin vain soittaa meille numeroon 050 439 9940. Pääkouluttaja Laura löytyy puhelimen päästä ja auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.

LAITA MEILLE SÄHKÖPOSTIA

Jos mielummin lähetät kysymyksesi sähköpostitse, niin lähetä viestisi osoitteeseen laura (at) himahappiness.com.

Meidän intressimme on valita koulutukseen ihmiset, jotka ovat aidosti motivoituneita ja kenelle meidän syväluotaava ja kokonaisvaltainen valmennustapamme resonoi. Puhelumme aikana pystymme hyvin arvioimaan voisiko koulutus sopia sinulle. Mikäli tulemme siihen tulokseen, että jokin toinen koulutus voisi paremmin palvella juuri sinua, niin ohjaamme sinut eteenpäin.

TAI TUTUSTU ALLA OLEVIIN VASTAUKSIIN YLEISIMMIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

1. Miten Integratiivinen muutosvalmentaminen eroaa muista valmennussuuntauksista

Integratiivinen muutosvalmentaminen on hyvin kokonaisvaltainen ja integratiivinen valmentamisen muoto, jossa muutosta fasilitoidaan niin tietoisella kuin tiedostamattomallakin tasolla -kehon, tunteiden, mielen ja energian parissa. Muutoksessa on aina kyse sisäisestä muutoksesta, joka sitten lähtee heijastumaan asiakkaan ulkoiseen maailmaan. Yksi tärkeimpiä aspekteja on myös kehollisuuden ja hermoston huomioiminen. Pysyvä muutos on harvoin mahdollinen pelkillä mielen työkaluilla ja siksi lähestymmekin muutosta kokonaisvaltaisemmin. Integratiiviset muutosvalmentajat ovat traumainformoituja.

Autamme syvän itsetuntemuksen kautta asiakasta elämään näkyväksi sisäistä muutostaan omassa elämässään.

3. Miten aiemmat opiskelijat ovat hyödyntäneet koulutusta ja miten he ovat työllistyneet?

Tämä riippuu kovasti ihmisestä. Toiset ovat perustaneet oman valmennusyrityksen, toiset hyödyntävät työkaluja nykyisessä työssään, muutamat ovat hakeutuneet työsuhteisiin, jotka sisältävät valmentamista ja osa hyödyntää oppeja erityisesti omassa elämässään.

Ei ole kahta samanlaista ihmistä ja sen vuoksi myös erilaisia valmentajia tarvitaan, jotka uskaltavat tehdä tätä työtä juuri omalla tavallaan.

Tässä on muutamien oppilaidemme tarinoita, siitä miten he ovat hyödyntäneet koulutusta:

💕 🙂 Oona tekee työtä inhouse coachina ja kehittää sen rinnalla omaa valmentajaliiketoimintaansa, Nyt hän saa valmentaa ihmisiä täysipäiväisesti kohti tavoitteitaan ja nauttii vapaudesta, joka hänellä valmentajana on.

💕 🙂Elina rakentaa hiljakseen nykyisen työnsä ohella omaa valmennusyritystään verkkoon koulutuksessa saatujen bisnesopintojen avulla ja aikoo hypätä täysipäiväisesti valmentamaan heti kun se on taloudellisesti kannattelevaa.  Hän pitää niin yksilövalmennuksia kuin upeita retriittejäkin. Hän on todella ylpeä itsestään, että on uskaltanut rakentaa itselleen unelmiensa elämää. Ihan rauhassa. Itselle hyvältä tuntuvin askelin. Ilman taloudellista epävarmuutta.

💕 🙂 Sari hyödyntää valmentajan työkalujaan nykyisessä esimiestyössään ja nauttii valtavasti uudesta työnkuvastaan, jossa saa yhdistää aiemman kokemuksensa ja nämä uudet työkalut. Hän on jo nyt nähnyt niiden toimivan hienosti työyhteisössä.

💕🙂 Ida taas on perustanut Marked Suomi yrityksen ja vie elämäntaidon ja itsetuntemuksen työkaluja eteenpäin nuorten hyvinvointia edistämään. Tällä hetkellä hän kehittää uudenlaista sovellusta aiheeseen liittyen ja käy luennoimassa eri opetusalan ammattiryhmille sekä oppilaille kouluissa. Lisäksi Ida valmentaa yksilöasiakkaita. Idan kehittämä Marked sovellus on saanut sijoittajat innostumaan ja kansainvälistyminen odottaa Idaa.

💕 🙂 Mari rakentaa valmentajakoulutuksen tuoman opin ja aiemman akateemisen tutkintonsa pohjalta uudenlaista palvelua johtajuuteen.

💕 🙂 Eeva toimii valmentajayrittäjänä ja nauttii valtavasti kun saa auttaa asiakkaitaan oman voimansa äärelle tehden työtänsä silloin ja siellä missä itselle tuntuu hyvälle.

💕 🙂 Elina on perustanut aiemman joogaliiketoimintansa rinnalle valmennukseen keskittyviä palveluita ja on näin monipuolistanut palvelutarjontaansa.

💕🙂 Kaisa hyödyntää työkaluja opettajana ja valmentaa jonkun verran päivätyönsä ohessa kevytyrittäjänä.


Sinä voit siis ihan vapaasti itse päättää mikä on sinulle se parhain ja houkuttelevin tapa hyödyntää koulutusta. Saat käyttöösi myös digitaaliset bisnesopinnot, joiden avulla voit rakentaa oman toimintasi vaikka verkkoon, jolloin saat elämääsi ihanaa aika- ja paikkavapautta eikä se  ole yhtä haavoittuvainen esimerkiksi tällaisissa kriisitilanteissa, jossa nyt elämme.

4. Minua pelottaa ottaa tämä iso askel

Oona, Elina, Sari, Ida ja Mari sekä lähes kaikki koulutukseemme hakevat ovat jollain tavalla epäröineet ennen hakemista koulutukseen. Et siis ole ainoa.

Pitkään koulutukseen sitoutuminen on suuri päätös ja niin sen pitää ollakin. Ja tärkeät päätökset nostavat meissä esiin epäilystä ja pelkoja. Koska olemme ihmisiä.

Ja niin sen kuuluu ollakin.

Ei meillä turhaan ole olemassa sisäinen järjestelmä, joka vastaa siitä, että pysymme hengissä. Ja tämä "sisäisen securitas" skannaa koko ajan vaaran merkkejä ympäristössäsi. Kun vaara on havaittu (esim. riittävätkö rahani), on stressi- ja pelkoreaktio hyvin kehollinen, kokonaisvaltainen ja tapahtuu täysin tiedostomattomasti.

Silloin kun tämä reaktio on päällä voi olla vaikea enää ajatella järkevästi ja tehdä päätöksiä, joita todella haluaa ja jotka voisivat lisätä omaa hyvinvointia ja elämänlaatua. (Tämä asia on yksi, johon perehdymme koulutuksessa).

Koulutukseemme hakevat eivät siis suinkaan ole olleet tämän meihin ihmisiin sisäänrakennetun mekanismin ulkopuolella, vaan ovat pystyneet toimimaan pelosta huolimatta.

Hakijoista osalla on ollut huoli rahojen riittävyydestä, osalla kilpailusta ja pärjäämisestä valmentajayrittäjänä, osa on pohtinut ajan riittävyyttä, toiset pelänneet muiden mielipiteitä ja kumppanin hyväksynnän menettämistä. Osa on epäröinyt omia kykyjään auttaa muita kun ei itsekään ole mitenkään valmis.

No, valmiiksi tässä ei tulla kuitenkaan koskaan, joten sen voit vetää heti listaltasi pois ;). Nämä epävarmuudet itsestä ja omista kyvyistä on osa jokaisen valmentajan todellisuutta aina välillä. Sitä niin helposti vertaa itseään muihin ja some on yksi pahimmista paikoista saada itselleen riittämätön olo.

Mutta et voi antaa pelkojesi ja epävarmuuksiesi estää itseäsi tekemästä sinulle tärkeitä asioita. Muuten huomaat myöhemmin, miten olet aivan tyhjä sisältä ja pahimmassa tapauksessa tunnet elämäsi menneen hukkaan. Ei ole kahta sinua ja jos sinä et uskalla tehdä sitä, minkä avulla voisit antaa itsestäsi tälle maailmalle jotain arvokasta, niin se on sääli. Juuri sinun sanasi saattaisi olla jollekin se, jotka hänen tarvitsee kuulla päästäkseen elämässään eteenpäin. Meitä kaikkia tarvitaan. Tähän epävarmuuteen itsestä yleensä auttaa kun keskityt itsesi sijaan siihen, miten voit olla hyödyksi tälle maailmalle. Me kaikki voimme auttaa omalla ainutlaatuisella tavallamme.

Koulutuksessa opetamme miten voit erottua joukosta ja tuotteistaa sekä myydä ja markkinoida valmennustasi tavalla, joka voi ihan oikeasti antaa sinulle kaipaamasi toimeentulon (vaikka kilpailua olisikin). Sinun tehtäväsi on opetella nämä keinot ja pitää mielessä, että suurin merkitys valmentajana menestymiselle on loppujen lopuksi mielentilallasi (jonka kanssa työskentelemme koko koulutuksen ajan).

Aika on jännä juttu. Aikataulunsa saa aina täyteen, jos niin haluaa. Tässä kyse on priorisoinnista ja siitä oletko valmis istumaan alas perheen kanssa ja sopimaan yhteisestä ajankäytöstä koulutuksen ajalta. Monesti kun katsomme kalenteriamme, niin ensimmäinen vastaus on, että ei minulla ole aikaa, mutta tärkeille asioille meidän on vain otettava aika. Hyvin harvalla tulee elämässä juuri se oikea aika. Joten sinun on otettava itse vastuu ajankäytöstäsi, jotta sinä raivaat tilan sinulle tärkeille asioille. Itsekin tämän asian kanssa kamppailen pikkulapsiyrittäjäarkea eläessäni ja siihen ei ole oikotietä. Sinun on otettava itse vastuu siitä, että saat aikaa sinulle tärkeisiin asioihin. Muuten sitä ei ole.

Rahan suhteen moni pähkäilee. Tämän olemassa olevan pilottihinnan ja tarjouksen myötä ei tule parempaa aikaa hakea mukaan. Moni on saanut lainattua rahat läheiseltä ja maksettua pienissä erissä takaisin, osa on käyttänyt säästöjä tai maksanut luottokortilla, toiset on myyneet jotain tarpeetonta tai päättäneet hetkellisesti vähentää esimerkiksi vaatteiden, kahvilassa käyntien ja sisustusjuttujen shoppailua ja mahdollistaneet sillä tavoin osallistumisensa.

Olemme suunnitelleet koulutuksen siten, että voit suorittaa sitä nykyisen työsi ohessa ja rakentaa uutta uraasi siten, että sinulla on edellytykset saada toimeentulosi mahdollisimman pian.  Sinulla on myös mahdollisuus alkaa tienata koulutukseen sijoittamiasi rahoja takaisin jo koulutuksen aikana.  

Yksi jännä juttu minkä olemme itse huomanneet on ollut se, että kun päätös osallistumisesta on syntynyt, myös ideat siitä miten koulutusrahat saisi kasaan on alkanut syntyä ja koulutuksen maksaminen on mahdollistunut vaikka ei olisikaan valmiina ollut koulutusmaksun verran säästöjä. ​​​​​​​  

Tämä ei ole kuluerä vaan sijoitus sinuun itseesi ja tulevaisuuteesi. Sijoitus, jonka pystyt ansaitsemaan takaisin moninkertaisesti.

Tony Robbins on sanonut osuvasti, että ihminen, joka toteuttaa unelmiaan, ei ole ihminen, jolla on jo valmiiksi olemassa tarvittavat resurssit vaan ihminen, joka on neuvokas ja kekseliäs. Hän löytää keinot ja tekee mahdottomastakin mahdollista.

Jossain vaiheessa nämä hakijamme olivat samassa tilanteessa kuin sinä nyt. Pohtimassa olisiko tämä itselle se oikea askel ja nyt koulutuksen käytyään ovat todella kiitollisia, että uskalsivat lähteä mukaan. Kaikista peloista ja epäilyksistä huolimatta.

Eräs kouluttettava kuvasi minusta hienosti omaa prosessiaan hakea koulutukseen. Hän sanoi "Ymmärsin, että riski sille, että EN osallistuisi ja lähtisi ottamaan askeleita haluamaani suuntaan oli oman elämänlaadun ja onnellisuuden kannalta paljon suurempi, kuin riski, jonka ottaisin osallistumalla." 

Hae rohkeasti mukaan

laura@himahappiness.com

050 439 9940