BLACK WEEK TARJOUKSET 2022

Nyt on vuoden parhain hetki unelmien toteuttamiseen ja omaan onnellisuuteen panostamiseen, sillä Black Week Supertarjouskampanja on täällä.

Alta voit tutustua kaikkiin HIMAn vuoden 2022 Black Week Supertarjouksiin. Tämän suuren alennuskampanjan aikana saat kaikista koulutuksistamme ja valmennuksistamme vähintään -40% alennusta. Kampanjassa on mukana niin joogaopettaja- kuin valmentajakoulutuksemme sekä omaan kasvuusi johdattavat valmennuksemme.

Tarjouksia on rajallinen määrä ja ne jaetaan sopiville hakijoille hakujärjestyksessä. Suosittelemmekin täyttämään hakemuksesi heti kun tiedät, että haluat hakea mukaan. Olemme sinuun yhteydessä 29.-30.11 kun käymme saapuneita hakemuksia läpi.

Black Week kampanja on voimassa ma 28.11. klo 23.59 asti

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

1. TARJOUS

INTEGRATIIVISEN MUUTOSVALMENTAJAN LIVEKOULUTUS -42%

Rakastettu valmentajakoulutuksemme liveryhmä starttaa jälleen lokakuussa 2023 ja nyt voit saada koulutuksen normaalihinnasta huimat -42% alennusta.

Koulutus on sinulle, joka haluat oppia monipuoliset ja kattavat taidot ihmisten auttamiseksi oman potentiaalinsa ja omannäköisen elämän äärelle itsetuntemuksen ja sisäisen muutoksen avulla.

BW Hinta: 2900€ (norm. 5000€)

TUTUSTU KOULUTUKSEEN JA HAE MUKAAN TÄSTÄ

2. TARJOUS

INTEGRATIIVISEN MUUTOSVALMENTAJAN ETÄKOULUTUS -40%

Valmentajakoulutuksemme etäryhmä on omiaan sinulle, joka haluat säästää aikaa ja rahaa osallistumalla valmentajan opintoihin sieltä missä milloinkin olet -vaikka oman mökkisi rauhasta.

Vaikka koulutus toteutuu etänä et suinkaan opiskele yksin vaan pääset osaksi ihanaa ryhmää ja samat lähipäivät, jotka live koulutuksessa pidetään koulutustiloissamme toteutuu etäkoulutuksessa zoomin välityksellä.

BW Hinta: 1979€ (norm. 3300€)


3. TARJOUS

HIMA SEASONS JOOGAOPETTAJAKOULUTUS -40%

Tästä sydänlämpöisestä koulutuksesta valmistut osaavaksi joogaopettajaksi kokeneen kouluttajatiimin huomassa. Koulutus alkaa huhtikuussa 2023.

Koulutuksen yhtenä punaisena lankana kulkee oman harjoituksen mukauttaminen vuodenaikojen sekä ayurvedan dosha-ajattelun mukaan - tästä syntyi myös nimitys koulutukselle, Seasons. Tämä joogaopettajakoulutus auttaa sinua ymmärtämään oman ainutlaatuisen kehosi tapaa toimia ja opettaa sinua mukauttamaan harjoitustasi sen mukaiseksi. 

BW Hinta: 2700€ (norm. 4500€)


4. TARJOUS

HENKILÖKOHTAINEN 6KK

SHINE -VALMENNUSOHJELMA -50%

Sinulle, joka tiedät sisimmissäsi, että nyt on aika kohdata ja hyväksyä niin upeutesi, haavasi kuin pelkosi ja rakentaa aidosti hyvältä tuntuvaa elämää, jossa voit hyvin, tunnet kukoistavasi ja olet silminnähden onnellinen.

Me autamme sinua tässä kasvu- ja muutosprosessissasi suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Tapaamiset etänä tai livenä Helsingissä.

BW Hinta: 1500€ (norm. 3000€)


5. TARJOUS

KAHDEN KOULUTUKSEN PAKETTI: JOOGAOPETTAJA- JA ETÄVALMENTAJAKOULUTUS

Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa sinua, niin täytä hakemus joko joogaopettaja tai valmentajakoulutukseen ja viimeiseen kohtaan hakemuksessa kirjoita, että haluat hakea kahden kouluksen pakettia, niin olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta.

BW Hinta: 4100€ (norm. 7500€)

info@himahappiness.com

050 466 9808